هدایت به بالای صفحه

سه شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۷ - Tuesday 22 May 2018
کد خبر : 713
تاریخ انتشار : دوشنبه ۷ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۰
۶۵۷ views بازدید

درست کردن دمنوش یا چای اسفناج؛

درست کردن دمنوش یا چای اسفناج

بر خلاف تصور عامه مردم که اسفناج را یک گیاه با میزان آهن زیاد می‌دانند، این سبزی فقط دارای ۲/۷۱ میلی گرم آهن در ۱۰۰ گرم اسفناج خام است. به رغم باور همگان، اسفناج منبع فوق‌العاده خوب آهن نیست، زیرا میزان اسید اکسالات آن، بدن را از جذب مواد معدنی باز می‌دارد.؛

اسفناج

اسفناج یک نوع گیاه یک ساله با ساق و برگ لطیف است که می‌توان در آش از آن استفاده کرد  اسفناج سرشار از لوتئین و گزانتین است که این کاروتنوئیدها، از بین برنده مولکول‌های بی ثباتی به نام رادیکال‌های آزاد در بدن هستند قبل از اینکه رادیکال‌های آزاد بتوانند به بدن آسیب برسانند. کاروتنوئیدها در اسفناج و سایر سبزی هایی که دارای برگ سبز پر رنگ هستند، وجود دارند، برخی مطالعات نشان داده‌اند که که آن‌ها می‌توانند با سرطان دهان، معده و مری مقابله کنند.

بر خلاف تصور عامه مردم که اسفناج را یک گیاه با میزان آهن زیاد می‌دانند، این سبزی فقط دارای ۲/۷۱ میلی گرم آهن در ۱۰۰ گرم اسفناج خام است. به رغم باور همگان، اسفناج منبع فوق‌العاده خوب آهن نیست، زیرا میزان اسید اکسالات آن، بدن را از جذب مواد معدنی باز می‌دارد.

 

 

ارزش غذایی

اسفناج دو برابر دیگر سبزیجات فیبر دارد. یک پیمانه اسفناج حدود ۲۰ درصد فیبر دارد که مانع یبوست است و به هضم غذا کمک می‌کند. فیبر موجود در این سبزی، قند خون را پایین نگه داشته و با ایجاد حس سیری می‌تواند مانع از پرخوری شود. ویتامین C و E، بتاکاروتن، منگنز، روی و سلنیوم موجود در اسفناج همگی از آنتی‌اکسیدان‌های قوی برای مقابله با پوکی استخوان، گرفتگی رگ‌ها و فشار خون بالاست. این سبزی پرخاصیت سرشار از ویتامین‌های مختلف از جمله A، K، D و E بوده و حاوی مواد معدنی خوبی نیز هست.

 

نام های مختلف گیاه اسفناج:

ایس پناه ، اسپناج ، سوماخیوس ، عروس سبزی ها ، ملکه ی سبزی ها ، پالک و اسپنج

 

خواص :

 

چای اسفناج دارای خاصیت ضد عفونی کننده – تقویت عمومی بدن – ضد بلغم – رقیق کننده خون – زیاد کردن ادرار – افزایش دادن شیر مادر – ملین – ضد کم خونی – تقویت کننده کبد و معده می باشد. همچنین آن را در مواردی مانند: عفونت روده – ورم روده – سکته مغزی – تقویت لوزالمعده – کک و مک – آلبومینوری – زخم های واریسی – گرفتگی صدا – صفرا – کمردرد – درد سینه – تصلب شرایین – سردرد – کلسترول خون – گواتر – سنگ کیسه صفرا – یرقان – تقویت ریه – گلو درد – قند خون – سل – سوزش ادرار – ورم پروستات – تب – حصبه – رماتیسم و آنژین قلبی استفاده می کنند.

 

طرز تهیه چای اسفناج:

 

هر روز ۱۰ گرم از برگ اسفناج را در سه لیوان آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه دم نموده و بعد آن را صاف کرده و به تدریج در طی روز میل کنید.

 


 
 

نویسندگان :
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

*

code



ویتامین ث