هدایت به بالای صفحه

یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - Sunday 17 February 2019
توضیحات
کد خبر : 5275
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۹
۳۳ views بازدید

درست کردن دمنوش یا چای آویشن؛

درست کردن دمنوش یا چای آویشن

درست کردن دمنوش یا چای آویشن (حاشا - صعتر - آفشن - اوشک - آویشم - پودنه کوهی - سرپوله - اوشن و صعتر الحمار)؛

درست کردن دمنوش یا چای آویشن

(حاشا – صعتر – آفشن – اوشک – آویشم – پودنه کوهی – سرپوله – اوشن و صعتر الحمار)

 

آویشن شیرازی (نام علمی: Zataria multifloraازکند، تنها گونهٔ سرده Zataria در خانواده نعناعیان است که در جنوب ایران، افغانستان و پاکستان می‌روید و خواص دارویی و خوراکی دارد. آویشن (نام علمی: Thymes) سرده دیگری از نعناعیان است.

ویژگی

آویشن شیرازی سرده‌ای است از نعنائیان شامل گیاهانی بوته‌ای با ساقه‌های منشعب و شاخه‌های متعدد نازک و برگ‌های کوچک تقریباً دایره‌ای و با حاشیهٔ صاف و بی‌دُم‌برگ و پوشیده از شمار فراوانی غدهٔ ترشحی و گل‌آذین متشکل از چرخه‌های متعدد بیضوی یا کروی گل‌های کوچک و سفید و چهار عدد پرچم و فندقچهٔ تخم‌مرغی با سطح صاف.

آویشن‌های شیرازی شاخه‌های کوچک پوست سفید دارند و کرکدار هستند. برگ‌های کوچک دایره‌ای یا بیضوی با قاعده گرد و به ندرت قلبی‌شکل و تقریباً نوک‌دار، برگ‌های جوان کُرک‌های کوتاه سفید و برگ‌های مسن‌تر بدون کرک هستند. چرخه‌های گل دسته‌ای و گروهی انبوه یا سنبله‌ای شکل دارد. گل‌های آن بسیار کوچک، به طول دو میلی‌متر، تخم‌مرغی درازچین و کرک‌دار هستند.

دمنوش یا چای آویشن

خواص چای آویشن شیرازی:

دارای خاصیت اشتهاآور – تصفیه کننده ی خون – ضد سودا – محرک – تب بر – خواب آور – قاعده آور – مقوی و زیاد کننده ی ادرار می باشد.

همچنین از آن در مواردی نظیر : التیام زخم ها – سرماخوردگی  – بیماری های عفونی – ضعف جسمانی – سرفه شدید – ورم روده – تقویت نیروی جنسی – تقویت حافظه – تقویت اعصاب – عدم وقوع عادت ماهانه – برفک دهان – کلسترول – سیاه سرفه – مننژیت – مسمومیت – ناراحتی های مغزی – ترشحات سفید واژن – سنگ کلیه – ورم کلیه – شب کوری – سیاتیک – افزایش شیر مادر – دفع اخلاط خونی – دل درد – آسم – میگرن – عدم امکان دفع ادرار و عفونت مجاری ادرار استفاده به عمل می آورند.

طرز تهیه چای یا دمنوش:

هر روز یک قاشق مرباخوری از گیاه خرد شده را در سه لیوان آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه دم نموده و بعد آن را صاف کرده و به تدریج در طی روز میل کنید. در صورت تمایل مقداری نبات و یا عسل به آن اضافه کنید.

 

 

 

نویسندگان :
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

*

code



ویتامین ث