هدایت به بالای صفحه

یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - Sunday 17 February 2019
توضیحات
کد خبر : 5279
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۲
۴۵ views بازدید

درست کردن دمنوش یا چای بابونه؛

درست کردن دمنوش یا چای بابونه

درست کردن دمنوش یا چای بابونه (بابونج - بابانی - جبق البقر - چاونیشه - تفاح الارض - باوینه - بابانه - بابونه رومی و بانج)؛

درست کردن دمنوش یا چای بابونه

(بابونج – بابانی – جبق البقر – چاونیشه – تفاح الارض – باوینه – بابانه – بابونه رومی و بانج)

 

 

بابونه نامی عمومی است که برای انواع مختلفی از گیاهان هم‌خانواده با مینای چمنی (از تیرهٔ کاسنیان) به کار می‌رود. دو گونه از این گیاهان، شامل بابونه آلمانی، به صورت دم‌شده به کار می‌روند و برایشان خواص دارویی قائل شده‌اند.

 

گونه‌ها

دو گونهٔ اصلی بابونه که به صورت دم‌کرده‌استفاده می‌شوند و برایشان خواص دارویی در نظر گرفته می‌شود عبارتند از بابونه آلمانی و بابونه رومی. گونه‌های دیگری از گیاهان هم نام بابونه بر خود دارند (نظیر بابونه بهاری و بابونه زرد) اما معمولاً به صورت دم‌کرده به کار نمی‌روند و خواص دارویی برایشان ذکر نشده‌است.

 

 

دمنوش یا چای

 

خواص چای یا دمنوش بابونه

چای بابونه دارای خاصیت صفراآور – قاعده آور – خلط آور – ضد نفخ – زیاد کننده ادرار – ضد عفونی کننده – افزایش دهنده شیر مادر – سنگ آور و تسکین دهنده درد می باشد.

همچنین از آن در مواردی مانند : ورم ریه – سوء هاضمه – تقویت کبد – تقویت موها – آرتروز – ورم کلیه – میگرن – صرع – تب – تشنج – بی خوابی – تقویت اعصاب – انزال زودرس – یبوست – زیادی وزن – تنگی نفس – یرقان – ورم بیضه ها – ورم پلک و ناراحتی اعصاب استفاده می کنند.

 

طرز تهیه چای:

هر روز یک قاشق غذاخوری از گیاه خرد شده را در سه لیوان آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه دم نموده و بعد آن را صاف کرده و به تدریج در طی روز میل کنید. در صورت تمایل مقداری نبات و یا عسل به آن اضافه کنید.

 

 

نویسندگان :
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

*

code



ویتامین ث