هدایت به بالای صفحه

یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - Sunday 17 February 2019
توضیحات
کد خبر : 5284
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۲
۳۳ views بازدید

درست کردن دمنوش یا چای بهارنارنج؛

درست کردن دمنوش یا چای بهارنارنج

درست کردن دمنوش یا چای بهارنارنج ( شکوفه ی نارنج و قداح )؛

درست کردن دمنوش یا چای بهارنارنج

( شکوفه ی نارنج و قداح )

بهار نارنج شکوفه درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنی‌های فصلی و عرقیجات و تهیه مربا، گز، سوهان و … کاربرد بسیار دارد.

آیین بهار نارنج

آیین سنتی عرق‌گیری بهار نارنج، از جمله آیین‌های سنتی مازندرانی‌ها از دیرباز بوده و است. هر ساله جشنواره ملی بهار نارنج به صورت نمادین ابتدا در شهرستان بابل برگزار می‌شد که بعدها این مراسم گسترش پیدا کرده و به ترتیب شهرستان های شهرستان ساری، شهرستان رامسر و شهرستان شیراز نیز به آن ملحق شدند. امروزه شهرهای بسیاری جشنواره بهار نارنج را برگزار می کنند که بعدها با پیگیری های بعمل آمده توسط مازندرانی ها آیین سنتی جشن بهار نارنج در شورای عالی ثبت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور تحت عنوان جشن بهار نارنج مازندران به ثبت ملی رسید و از آن پس برگزاری آیین بهار نارنج به صورت مشترک در اکثر نقاط مازندران به عنوان نمادی بر اتحاد شهرستان های مازندران تبدیل شد.

چای یا دمنوش بهارنارنج

خواص چای :

دارای خاصیت عرق آور – دافع انگل – تسکین دهنده درد – اشتهاآور و تقویت کننده می باشد.

هم چنین از آن در مواردی مانند: سرماخوردگی – تقویت نیروی جنسی – ناتوانی جنسی – مسمومیت – تشنج – تقویت اعصاب – بی خوابی – یبوست – ورم طحال – ناراحتی طحال و سنگ مثانه نیز به کار می برند.

طرز تهیه دمنوش:

هر روز یک قاشق غذاخوری از گیاه خرد شده را در سه لیوان آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه دم نموده و بعد آن را صاف کرده و به تدریج در طی روز میل کنید. در صورت تمایل مقداری نبات و یا عسل به آن اضافه کنید.

 

نویسندگان :
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

*

code



ویتامین ث