هدایت به بالای صفحه

یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - Sunday 17 February 2019
توضیحات
کد خبر : 5308
تاریخ انتشار : جمعه ۲۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۹
۳۶ views بازدید

درست کردن دمنوش یا چای جین سینگ + خواص؛

درست کردن دمنوش یا چای جین سینگ + خواص

درست کردن دمنوش یا چای جین سینگ + خواص ( ژین سینگ - جن سن - جین سیان - گیاه جاودانی - جنسینگ - تن سنگ - ژنسیان - جنسه )؛

درست کردن دمنوش یا چای جین سینگ + خواص

( ژین سینگ – جن سن – جین سیان – گیاه جاودانی – جنسینگ – تن سنگ – ژنسیان – جنسه )

 

 

 

جینسنگ (به انگلیسی: Ginseng) نامی است عمومی برای هر یک از ۱۱ گونه گیاهان همیشه سبز از سرده پاناکس از خانواده آرالیاسیه. ویژگی تمام این گیاهان آن است که حاوی نوعی گلیکوزید استروئیدی به نام جینسنوزاید هستند. جینسینوزاید با نام علمی Saponins Tri pterpenoid و در برخی مواقع نیز با نام panaxoside در ریشه جینسنگ شناخته می‌شود.

اعتقاد بر این است که جینسنگ برای بهبود سلامت مفید است. این گیاهان کوتاه، با رشد کم و با ریشه‌های گوشتی دارای یک ریشه رنگی دندانه‌دار شکل، یک ساقه نسبتاً بلند و برگ‌های سبز با شکل بیضوی هستند. اعتقاد بر این که هر دو جینسنگ آمریکایی(Panax quinquefolius, L) و جینسنگ آسیایی (P ginseng) انرژی را افزایش می‌دهند، سطح قند خون و سطح کلسترول را پایین آورده و استرس را کم کرده. آرام بخش هستند و در درمان دیابت مؤثرند و اختلال عملکرد جنسی در مردان را مدیریت می‌کنند.

ریشه‌های جینسنگ فقط در فصل پاییز جمع‌آوری می‌شوند چرا که فقط در این حالت است که می‌توانند حالت گوشتی و ظاهر مناسب و مطبوع خود را حتی پس از خشک شدن نیز حفظ کنند.

 

وجه تسمیه

کلمه جینسنگ در واقع اقتباس شده از واژه چینی رینشین است که دو جزء آن به ترتیب به معنای «مرد» و «ریشه» هستند و اشاره به شکل دو شاخه ریشه این گیاه که شبیه پاهای یک مرد است دارند ریشه این گیاه با نام جین – چن (jin-chen) در میان بومیان چینی معروف است که این واژه به معنای آدم نما (شبیه آدم) بوده و وجه تسمیه آن به علت شباهت خاص شکل ظاهری ریشه این گیاهان با هیبت یک انسان است.

 

 

چای یا دمنوش جینسینگ

 

 

خواص دمنوش جین سینگ :

چای جین سینگ دارای خاصیت زیاد کننده ی ادرار – تصفیه کننده خون – اشتها آور – نشاط آور – ضد نفخ و محرک می باشد.

همچنین از آن در مواردی مانند : تقویت حافظه – ضعف عمومی بدن – نقرس – سیفلیس – نارسایی کبد – سوء هاضمه – سل – ورم روده – تقویت اعصاب – تقویت قلب – دیابت – کم خونی – سردرد – رماتیسم و تشنج نیز مورد استفاده قرار می دهند.

 

طرز تهیه چای :

هر روز یک قاشق مرباخوری از گیاه خرد شده را در سه لیوان آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه دم نموده و بعد آن را صاف کرده و به تدریج در طی روز میل کنید. در صورت تمایل مقداری نبات و یا عسل به آن اضافه کنید.

 

 

 

نویسندگان :
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

*

code



ویتامین ث