هدایت به بالای صفحه

یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - Sunday 17 February 2019
توضیحات
کد خبر : 5369
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۴
۱۸ views بازدید

درست کردن دمنوش یا چای گل گاوزبان + خواص؛

درست کردن دمنوش یا چای گل گاوزبان + خواص

درست کردن دمنوش یا چای گل گاوزبان + خواص ( گووزبان - لسان الثور - رجل الحمامه - ساق الحمام - گاوزبان )؛

درست کردن دمنوش یا چای گل گاوزبان + خواص

( گووزبان – لسان الثور – رجل الحمامه – ساق الحمام – گاوزبان )

 

گل گاوزبان یا افعی گیاه (نام علمی: Echium) نام یک سرده از تیره گاوزبانیان است.

گل گاوزبانیان درارای دو سرده معروف در ایران هستند که نباید با هم اشتباه گرفته شوند: گل گاو زبان (از سرده Echium)، (به عربی لسان الثور) در دامنه کوه‌های البرز می‌روید و با گیاه گاوزبان (از سرده Borage) (به عربی مرماخوز) که در اصفهان و آذربایجان و شهرهای دیگر ایران و کشورهای دیگر می‌روید و به غلط به گل گاو زبان مشهور شده‌است، متفاوت است. هر دو گیاه از تیره گاوزبانیان هستند ولی از نظر سرده با هم متفاوت اند. برای اینکه این اشتباه که حدود چند سده است پزشکان و دارو سازان را گمراه کرده‌است، از بین برود می‌توان Echium را گل گاوزبان ایرانی و Borage را گیاه گاوزبان اروپایی نامید. این دو گیاه متفاوت هستند، تنها گل‌هایشان کمی به هم شبیه است،

خواص دارویی این دوگیاه کمی با هم تفاوت دارد. گل‌های گل گاوزبان ایرانی درشت تر از گل‌های گیاه گاوزبان اروپایی است. گل گاوزبان لاجوردی و شبیه گل انار بوده و تخم آن دایره ای شکل و لعابی است و در کوه‌های البرز بسیار زیاد یافت می‌شود. گیاه گاوزبان در اصفهان و آذربایجان و دیگر شهرهای ایران می‌روید، دارای گل های لاجوردی و کوچک و دایره ای است. گیاه گاوزبان اروپایی از شمال آفریقا به اسپانیا برده شده و در آنجا پرورش یافته و در طب سنتی اروپا راه یافته‌است. از خواص گیاه گاوزبان اروپایی این است که عرق وادرار را زیاد می‌کند.

 

چای یا دمنوش گل گاوزبان

 

 

خواص دمنوش گاوزبان :

چای گل گاو زبان دارای خاصیت آرام بخش – تب بر – صفرا آور – تصفیه کننده ی خون – تقویت کننده – ملین – زیاد کننده ی ادرار – ضد سودا – ضد بلغم و عرق آور می باشد.

همچنین از آن در مواردی نظیر : تقویت اعصاب – سوء هاضمه – رماتیسم – آبله – سرماخوردگی – مخملک – تصلب شرایین – سرخک – یرقان – کلسترول خون – بواسیر – نفخ – تنظیم عادت ماهانه – زخم دهان – ورم معده – بی خوابی – اسید اوریک – انسداد کلیه ها و فشار خون نیز استفاده می نمایند.

 

طرز تهیه چای گل گاوزبان :

هر روز یک قاشق غذاخوری از گیاه خرد شده را در سه لیوان آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه دم نموده و بعد آن را صاف کرده و به تدریج در طی روز میل کنید. در صورت تمایل مقداری نبات و یا عسل به آن اضافه کنید.

 

 

 

نویسندگان :
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

*

code



ویتامین ث