هدایت به بالای صفحه

یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - Sunday 17 February 2019
توضیحات
کد خبر : 5373
تاریخ انتشار : جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۲
۱۵ views بازدید

درست کردن دمنوش یا چای لیموترش + خواص؛

درست کردن دمنوش یا چای لیموترش + خواص

درست کردن دمنوش یا چای لیموترش + خواص ( توشلومو - لیمون مالح - لیمون بصری - لیمون - لیمون بلدی )؛

درست کردن دمنوش یا چای لیموترش + خواص

( توشلومو – لیمون مالح – لیمون بصری – لیمون – لیمون بلدی )

 

 

لیمو ترش یا به اختصار لیمو، میوه درخت لیمو و از مرکبات است. اگرچه بخصوص در آشپزی از پوست و گوشت لیمو استفاده می‌شود، لیموها را بیشتر به علت آب آن‌ها پرورش می‌دهند. لیموها حاوی مقدار زیادی اسید سیتریک هستند که موجب طعم ترش آن‌ها می‌گردد. در واقع لیموترش درختچه‌ای است که بلندی آن به چهارمتر می‌رسد و کشت آن فقط در مناطق گرمسیر امکان دارد (آب و هوا مدیترانه‌ای). شاخه‌هایش بلند و برگهایش پهن و سبز مات و بیضوی است. دمبرگها واضح و اندکی بالدارند. گلهایش از درون سفید و از بیرون ارغوانی است. به‌غایت معطرند. گل آوری آن عملاً مداوم است (لیموترش تنها درختی است که تقریباً همیشه میوه و گل و برگ دارد). میوه اش سته بیضوی شکلی است که در اواخر پاییز و اوایل زمستان آبدارتر می‌باشد.

 

تولید در ایران

در ایران شهرستان‌هایی که لیموترش تولیدمی کنندرامی توان به شهرستان قیروکارزین قطب تولید لیموترش در کشور است. از دیگر شهرستان‌ها هم می‌توان به برازجان، خنج لارستان، لامرد، جهرم ، فراشبند، فیروزآباد، مهر اشاره کرد.

 

چای یا دمنوش لیموترش

 

 

خواص دمنوش لیموترش :

چای لیموترش دارای خاصیت ضد نفخ – افزایش دهنده ی ترشحات بزاق – اشتها آور – رقیق کننده ی خون – نشاط آور – عرق آور – ضد عفونی کننده – ملین – زیاد کننده ی ادرار – تصفیه کننده ی خون – دافع انگل – التیام دهنده ی زخم ها و قلیایی کننده ی خون می باشد.

همچنین از آن در مواردی نظیر : کم خونی – تقویت لثه ها – چسبندگی پلاکت های خون – خارش های جلدی – سنگ کیسه ی صفرا – خونریزی های داخلی – اگزما – قندخون – چربی خون – ناراحتی کیسه ی صفرا – اسکوربوت – ورم لوزه ها – طپش قلب – ورم روده ها – مننژیت – حصبه – سیاتیک – اختلالات دستگاه هاضمه و گلودرد های عفونی نیز استفاده می نمایند.

 

طرز تهیه چای لیموترش :

هر روز یک قاشق غذاخوری از آب لیموی ترش را در سه لیوان آب جوش و سه قاشق غذاخوری عسل به مدت ۳۰ دقیقه دم نموده و بعد آن را صاف کرده و به تدریج در طی روز میل کنید.

 

 

 

نویسندگان :
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

*

code



ویتامین ث