هدایت به بالای صفحه

جمعه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - Friday 26 April 2019
توضیحات
کد خبر : 5381
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۰
۷۸ views بازدید

درست کردن دمنوش یا چای مارچوبه + خواص؛

درست کردن دمنوش یا چای مارچوبه + خواص

درست کردن دمنوش یا چای مارچوبه + خواص ( کشک الماز - جمس کشک - خشت الحیه - مارگیاه - هلیون - اسفراج - اسپز - اسپراغس )؛

درست کردن دمنوش یا چای مارچوبه + خواص

( کشک الماز – جمس کشک – خشت الحیه – مارگیاه – هلیون – اسفراج – اسپز – اسپراغس )

 

 

مارچوبه گیاهی گلدار است که بومی بیشتر مناطق اروپا، آفریقای شمالی و غرب آسیا است.

مارچوبه گیاهی علفی چندساله و دوپایه از راسته مارچوبه، تیرهٔ مارچوبگان (Asparagaceae) و سردهٔ مارچوبه (Asparagus) است.

گل‌های بسیار کوچک آن در روی پایه‌های نر و ماده قرار دارند. گل‌های آن دارای ۶ کاسبرگ و ۶ گلبرگ و ۶ پرچم و یک مادگی سه برچه‌ای است گل‌های نر به رنگ زرد مایل به سبز بوده، کاملاً از گل‌های ماده که معمولاً به رنگ قرمز در می‌آیند قابل تشخیص می‌باشند.

معمولاً برداشت مارچوبه از سال سوم، یعنی دو سال بعد از انتقال تاج آن به محل اصلی آغاز می‌شود.

محل کاشت آن در ایران، خوی، تبریز، نواحی مختلف البرز، قصر قجر، جلفای اصفهان، اراک، کرمانشاه، جنوب ایران، و مهارلو در شیراز است همچنین در روستای رز از توابع شهرستان ماهنشان استان زنجان و روستای رباط از توابع شهرستان شهربابک در استان کرمان در فروردین ماه بصورت خودرو رشد می‌کند. این گیاه به‌عنوان یک سبزی خوراکی به صورت خام یا پخته استفاده می‌شود. کاشت این گیاه در شهرستان دزفول رواج پیدا کرده‌است.

 

تولید

در سال ۲۰۰۷ میلادی، پرو بزرگ‌ترین صادرکننده مارچوبه در جهان بود. چین و مکزیک در رتبه‌های بعدی قرار داشتند.

بزرگ‌ترین واردکنندگان مارچوبه در جهان در سال ۲۰۰۴ میلادی، به ترتیب، ایالات متحده آمریکا (۹۲٫۴۰۵ تن)، اتحادیه اروپا (۱۸٫۵۶۵) و ژاپن (۱۷٫۱۴۸) بوده‌اند.

 

چای یا دمنوش مارچوبه

 

 

خواص دمنوش مارچوبه :

چای مارچوبه دارای خاصیت افزایش دهنده ی شیر مادر – خلط آور – زیاد کننده ی ادرار – افزایش دهنده ی اسپرم – ضد نفخ – التیام دهنده ی زخم ها – سنگ آور و دافع سموم بدن می باشد.

همچنین از آن در مواردی مانند : احتقان کبدی – تسکین درد سیاتیک – سوزاک – نقرس – عدم امکان دفع ادرار – ناراحتی های مجاری ادرار – استسقاء – باز کردن عادت ماهانه – سنگ کلیه – رماتیسم – تقویت کلیه ها – تقویت کبد – یبوست و قند خون نیز استفاده می نمایند.

 

طرز تهیه چای مارچوبه :

هر روز یک قاشق غذاخوری از گیاه خرد شده را در سه لیوان آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه دم نموده و بعد آن را صاف کرده و به تدریج در طی روز میل کنید. در صورت تمایل مقداری نبات و یا عسل به آن اضافه کنید.

 

 

 

نویسندگان :
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

*

code



ویتامین ث
تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات