هدایت به بالای صفحه

سه شنبه ۶ فروردین ۱۳۹۸ - Tuesday 26 March 2019
توضیحات
کد خبر : 5484
تاریخ انتشار : شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۶
۴۲ views بازدید

درست کردن دمنوش یا چای گل سوسن + خواص؛

درست کردن دمنوش یا چای گل سوسن + خواص

درست کردن دمنوش یا چای گل سوسن + خواص؛

درست کردن دمنوش یا چای گل سوسن + خواص

 

 

سوسن (نام علمی: Lilium) نوعی گل است که به‌طور معمول به وسیله پیازش تکثیر می‌گردد. سوسن دارای تقریباً ۱۵۰۰ گونه‌است که در حدود ۶۰ جنس جای دارند. پراکندگی این گیاه به صورتی است که در نواحی مختلف کره زمین مخصوصاً در آفریقای جنوبی و مناطق بین استوائی آمریکا یافت می‌شوند. نوعی از این گل به نام سوسن چلچراغ (نام علمی: Lilium ledebourii) تنها در داماش استان گیلان و لنکران جمهوری آذربایجان می‌روید.

 

گل سوسن، سمبلی در مسیحیت

گل سوسن، سمبلی در کلیساهای کاتولیک است. در یک تعبیر این گل، سمبلی از باکرگی بودن مریم مقدس، مادر عیسی، دارد. سفیدی و زیبایی این گل نشان از طهارت و پاکی مریم مقدس است. گل سوسن همچنان نمادی از تثلیث است. تثلیث شامل سه وجود یعنی پدر، پسر و روح القدس است. گره ای که به دور گل سوسن است هم نمادی از مریم تعبیر می‌شود که این سه را به هم متصل کرده‌است و نشانه ای است که به دنیا آورنده پسر خدا (عیسی مسیح) است.

 

چای یا دمنوش گل سوسن

 

 

خواص دمنوش گل سوسن :

از چای گل سوسن در مواردی مانند : زیاد کردن ادرار – دفع اخلاط – آب آوردن انساج – استسقاء – التهاب آبسه – سرمازدگی – بیماری های پوستی استفاده می گردد.

 

طرز تهیه چای گل سوسن :

هر روز یک قاشق غذاخوری از گیاه خرد شده را در سه لیوان آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه دم نموده و بعد آن را صاف کرده و به تدریج در طی روز میل کنید. در صورت تمایل مقداری نبات و یا عسل به آن اضافه کنید.

 

 

 

نویسندگان :
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 4
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

*

code



ویتامین ث
تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات